100% Italian selected by Zero-Z design

zondag 7 maart 2021
  • Loco

Loco

design Ivan Palmini

Loco is een modulair systeem toepasbaar voor alle denkbare wachtruimten zowel buiten als binnen. Naast zitten kan het Loco systeem ook geschikt worden gemaakt voor talloze andere functies dankzij een groot aantal accessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De wachtbanken zijn leverbaar in vier varianten waarbij het in alle gevallen mogelijk is om een enkele of dubbele (rug aan rug) bank toe te passen.
A zowel zit als rug bestaan uit twee gebogen aluminium profielen, vloervaste montage.
B
zit uit 2 en rug uit 1 gebogen aluminium profiel, vloervaste montage.
C zit uit 2 en rug uit 1 vlak aluminium profiel, vloervaste montage.
D alléén zit uit 2 vlakke aluminium profielen, vloervaste montage.
Alle opties zijn leverbaar in de volgende lengtematen: 120/180/240/300/360/420/480/540/600 cm. Voor toepassingen die meer flexibiliteit eisen kunnen de Loco wachtbanken worden voorzien van voetplaten.

Voor de afwerking is er keuze uit naturel geanodiseerd aluminium, witte poedercoating RAL 9010 of met een inlay van Abet laminaat in de kleuren wit, rood en grijs. In dit laatste geval hebben de profielen groeven aan de lange zijden waarin het laminaat zit opgesloten. Het is ook mogelijk om Loco wachtbanken te personaliseren. In dat geval worden er bedrukte Forex panelen gebruikt in plaats van Abet laminaat.

Een groot scala aan aanvullende producten zoals display's, papierbakken en fietsrekken maken Loco tot een volwaardige lijn hoogstaand straatmeubilair.

 Ivan Palmini

Ivan is geboren in 1960 in het pitoreske Civitanova Marche aan de Adriatische kust bekend vanwege de leerverwerking en schoenenindustrie. Na zijn afstuderen als architect aan de academie van Venezië starte Ivan in 1983 zijn eigen ontwerpstudio. Ivan was nauw betrokken bij de start van de firma Luconi omdat hij het eerste wanden systeem voor Luconi heeft ontworpen. Voor dit Osso systeem werdt Ivan in 2003 door de Italian Design Association genomineerd voor de prestigieuze Compasso d"oro.

Documentatie

Cad bestanden

Download foto's

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.