100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 27 september 2021
  • Appia Work
  • Appia Work

Appia Work

Design Cristoph Jenni 

De jonge Zwitser tekende voor Maxdesign deze ranke stoel genaamd Appia Work. De stoel is leverbaar met of zonder armsteunen. De zit en rug kunnen worden geleverd in polypropyleen of gefineerd gebogen multiplex. Het ranke aluminium frame is volledig recyclebaar en leverbaar in lak of gepolijst aluminium. Naast een vierpoots onderstel is de stoel ook leverbaar met draaibare spinvoet of als verrijdbare bureaustoel.

Naast de basisuitvoering kan Appia Work ook worden geleverd met stoffering. Hierbij is er keuze uit een gestoffeerd zitpaneel of een volledige stoffering. In het laatste geval heeft Appia Work geen aparte zit en rug maar een kuip die rondom is gestoffeerd.

Het frame is leverbaar in geborsteld gepolijst aluminium of gelakt in de kleuren grijs-wit, zwart, lichtbruin, roestbruin, robijnrood, groen, donker groen, oud roze en rood.
In polypropyleen is er de keuze uit de kleuren melkwit, zwart, lichtbruin, groen, donker groen, oud roze en rood.
De gefineerde zit en rugpanelen zijn leverbaar in naturel eiken, zwart essen en Amerikaans walnoot.

 Christoph Jenni

Deze zoon zoon van Zwitserse emigranten is geboren in 1976 in Rio de Janeiro, Brazilië. Na zijn verhuizing naar Zwitserland studeerde Christoph industrial design aan de FHNW te Aarau. In 2010 opende hij zijn eigen designstudio in Aarau, daarvoor was hij werkzaam bij Studio Hannes Wettstein te Zürich. Christoph omschrijft zijn werk als een samensmelting van zijn Braziliaanse jeugd en Zwitserse opleiding.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.