100% Italian selected by Zero-Z design

dinsdag 7 december 2021
  • Snowsofa
  • Snowsofa
  • Snowsofa
  • Snowsofa

Snowsofa

Deze comfortabele tweezits bank maakt het mogelijk om ongestoord te relaxen, overleggen of een telefoongesprek te voeren in een rumoerige omgeving. Ideaal voor een kantoortuin omgeving of in openbare ruimten.

Snowsofa imaakt gebruik van de Snowsound-Fiber technologie; het ployester weefsel heeft in combinatie met de wijze waarop het is gemonteerd hoogstaande geluidsabsorberende eigenschappen. Tussen de verschillende panelen bevindt zich ruimte hetgeen de configuratie in staat stelt om het omgevingsgeluid te reduceren omdat deze wordt 'opgevangen' in de 'luchtruimten' tussen de panelen.

De speciale vezels waarvan deze panelen worden gemaakt hebben een zeer hoge akoestische absorptie, welke nog eens wordt verhoogd door de combinatie van verschillende panelen op afstand van elkaar. Aan het doek is aan de boven- en onderzijde een 'tunnel' gestikt waarin een roede wordt geschoven waarmee het doek aan de wandsteunen kan worden bevestigd. Op de muursteunen kan de afstand van het paneel tot de muur worden ingesteld en tussen de panelen onderling bij gebruik van meerdere panelen.

Snowsofa is een hoogstaand, modulair en lichtgewicht akoestisch product op basis van de gepatenteerde Snowsound-Fiber technologie, bestaande uit zachte polyester vezels gemengd met zilver ionen. De stof is brandwerend en antibacterieel.

Snowsofa is leverbaar in 5 kleuren uit de Snowsound-Fiber 3 collectie en in 5 kleuren uit de Snowsound-Fiber 6 collectie.

Voor onze akoestische producten hebben wij tegenwoordig een speciale website:

 
Bezoek onze volledig aan akoestiek en Snowsound® gewijde website www.akoestiekexpert.nl

Meer informatie:

 Sezgin Aksu

De in 1970 geboren Turkse ontwerper Sezgin Aksu studeerde aan de academie voor beeldende kunst in Stuttgart en aan het Les Ateliers te Parijs. Sezgin werkte ruim 10 jaar in de designstudio van de vermaarde Italiaanse ontwerper Michele De Lucchi. Veel van zijn ontwerpen werkte hij samen met Michele uit. Sinds 2001 werkt Sezgin samen met de Italiaanse Silvia Suardi vanuit hun designstudio Aksu/Suardi in Milaan. Samen wonnen zij verschillende designprijzen zoals de Red Dot Design Award in 2007.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.