100% Italian selected by Zero-Z design

woensdag 16 oktober 2019
  • Beppe
  • Beppe
  • Beppe
  • Beppe
  • Beppe

Beppe

design Pierandrei Associati

De tafel Beppe wordt gekenmerkt door een bijzondere combinatie van materialen en een aantal oogstrelende details. De poten zijn vervaardigd van massief eiken, het frame en de details zijn leverbaar in wit of een combinatie van chroom met rvs.

De tafel is leverbaar in de volgende afmetingen LxDxH:
160x90x75cm
180x90x75cm
200x90x75cm

Bij de tafel met een lengte van 160cm hebben blad en frame dezelfde lengte. Bij de tafel van 180cm is er de keuze tussen een frame van 160cm of 180cm. De tafel van 200cm heeft een overstekend blad dus een frame met een lengte van 180cm. Het blad is leverbaar in helder of gematteerd glas. Daarnaast is er ook een solid en cemento uitvoering zoals ook leverbaar bij de Pegaso tafels. Deze tafels zijn leverbaar met een bladafwerking in wit acryl kunsthars en cement composiet. De kern van het blad bestaat uit hout aan boven- en onderzijde afgedekt met een laagje aluminium.

Het cement wordt met de hand aangebracht, hierdoor is iedere tafel uniek. Over de cementlaag wordt een transparante coating gesprayd die er voor zorgt dat vuil en vocht niet in het cement kunnen trekken.

Bij de kunsthars variant is de kern afgedekt met een laag acryl kunsthars van 3mm.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.