100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 27 september 2021
  • Archimede display

Archimede display

design Caimi Lab

Deze variant van het Archimede systeem heeft geen panelen. In plaats daarvan kunnen de Koala kabeldisplay's worden gemonteerd. Archimede is een modulair systeem dus u kunt, binnen de mogelijkheden van het programma, zelf een frame samenstellen.

Er zijn verschillende, in gegoten aluminium uitgevoerde, voeten leverbaar. Bij een rechte opstelling is het ook mogelijk om deze op wielen te plaatsen. Afhankelijk van de voet is de hoogte 182,5 tot 200 cm. De horizontale verbindingen zijn leverbaar in 80, 100 en 140 cm.

Er kunnen zowel stalen als acrylaat Koala display's worden toegepast. De formaten van de kabeldisplay's corresponderen met de standaard papierformaten: A5, A4 en A3 zowel liggend als staand. Daarnaast zijn er de posterformaten 50x70 en 70x100 cm. (staand). Ter completering van het Koala leveringsprogramma zijn er ook folderdisplay's leverbaar in A4 en A3 formaat. De A3 folderdisplay is mede geschikt als dubbele A4 display.

De volgende transparante display's zijn geschikt voor deze toepassing: A5, A4 en A3 zowel liggend als staand / 50x70 cm. staand / A4 en A3 folderdisplay.

Wilt u een volledig overzicht van Archimede zien; selecteer dan Archimede in de productnaam keuze-box links bovenaan.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.