100% Italian selected by Zero-Z design

donderdag 26 november 2020
  • Stalen wachtmeubilair
  • Stalen wachtmeubilair
  • Stalen wachtmeubilair
  • Stalen wachtmeubilair

Stalen wachtmeubilair

In de Corona tijd zijn we geconfronteerd met nieuwe voorschriften en eisen ten aanzien van de werkomgeving. Voor bedrijven is het belangrijk om te zorgen dat het kantoor Corona Proof is. Hierbij zijn zaken als ontvangst, routing en pauzeren ook van belang. Ons stalen wachtmeubilair kan hierbij wellicht toepasbaar zijn omdat het een glad en goed reinigbaar oppervalk heeft.

  Caimi Ulisse

Wachtruimtemeubilair van staal met enkele karakteristieke details, leverbaar in grijs, zwart en blauw poeder gecoat of met zittingen van gezet rvs in blanke satijn lak. Ulisse is leverbaar met 2, 3, 4 of 5 zitschalen op een balk. Met aan een van de buitenzijden een tafelblad is Ulisse leverbaar als eenzitter en met 2, 3 of 4 zitelementen.

De diepte is 55 cm. en de hoogte is 76 cm. De lengte is:
2 posities 108 cm.
3 posities 160 cm.
4 posities 211,5 cm.
5 posities 263,5 cm.

De armlegger kan zowel met de gebogen zijde naar voor als naar achter worden gemonteerd. Als asseccoire is er een lectuurhouder van gebogen staal leverbaar die aan de buitenzijde van de balk kan worden gemonteerd.
Creando Pitagora

Pitagora is een produktfamilie met zitmeubilair en is volledig uit staal vervaardigd. Pitagora is geheel uitgevoerd in metaalgrijze poedercoating. De zitschaal kan desgewenst worden bekleed met zit- en rugpanelen van ecologisch leer. Deze opdek stoffering is verkrijgbaar in zwart of rood. De zitkussen zijn brandvertragend (klasse 1IM).

Pitagora is leverbaar als stoel, armstoel en wachtbank.
De Pitagora balkopstellingen zijn leverbaar met 2, 3, 4 of 5 posities. De wachtbanken zijn respectievelijk 108, 161.5, 214 en 266.5 cm. breed. De diepte is 53 cm. Naast de zitschaal is er ook een vlak element leverbaar. Dit element kan worden gebruikt als zitting en als tafelblad. Er is desgewenst nog een tafelblad in marmer (zwart/wit) leverbaar.
 

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.