100% Italian selected by Zero-Z design

maandag 25 september 2023
  • Glazen tafels
  • Glazen tafels
  • Glazen tafels
  • Glazen tafels
  • Glazen tafels
  • Glazen tafels

Glazen tafels

In de Corona tijd zijn we geconfronteerd met nieuwe voorschriften en eisen ten aanzien van hygiëne en reinigen. Voor bedrijven is het belangrijk om te zorgen dat het kantoor Corona Proof is. Dat stopt niet bij het zorgen dat er anderhalve meter afstand wordt gehouden. Het veelvuldig reinigen is ook een van de richtlijnen. Glazen tafels hebben een glad en goed reinigbaar oppervlak. Hiervoor hebben wij een aantal modellen geselecteerd.


 
Caimi Pegaso

Tafel programma met een gegoten aluminium frame en een gehard glazen blad met een dikte van 12mm. De bladen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en bladvormen, zowel helder als gematteerd.

Met behulp van speciale, aan het glas verlijmde, rvs rozetten is het blad aan het frame gekoppeld. Het frame heeft stelvoeten en is leverbaar in de volgende kleuren: gepolijst aluminium, wit, zwart en zilvergrijs.
Caimi Jolly

De Jolly tafel is leverbaar in een groot aantal afmetingen: Met een bladhoogte van 53,5cm. 72cm. of 104cm. Het ronde blad is verkrijgbaar met een diameter van 60cm. of 80cm. Het onderstel is leverbaar in metaalgrijs poedergecoat staal en in verchroomd rvs. Voor de bladen is er de keuze uit grijs of wit volkern en helder of gesatineerd glas. De tafel kan desgewenst aan de vloer worden bevestigd.

Met een bladhoogte van 31,5cm. 53,5cm. 72cm. 86,5cm. of 104cm
Met een bladhoogte van 32cm. 54cm. 72,5cm. 87cm. of 104,5cm
Met een bladhoogte van 54cm. 72,5cm. of 104,5cm
 

 
Caimi Cicerone

De tafel Cicerone is leverbaar met een bladhoogte van 50cm. 72cm. of 104cm. De bladdiameter is 60cm. of 80cm.

Cicerone is leverbaar met een onderstel in wit poedergecoat staal met een rvs voet. Voor het blad is hierbij keuze uit wit HPL (ø60cm. en ø80cm.) en helder glas (alléén ø60cm.).

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.