100% Italian selected by Zero-Z design

vrijdag 26 februari 2021
  • Pinna
  • Pinna
  • Pinna

Pinna

Met Pinna zet u een omvangrijke stap in de verbetering van het akoestische klimaat in uw omgeving.
Het drie-dimensionale object, met het uiterlijk van een vin van een grote vis, heeft mede door de geplooide stof eromheen een zeer groot geluidsabsorberend oppervlak. De Trevira CS stof is vervaardigd volgens het Snowsound-Fiber procedé en is afneembaar en wasbaar.

Pinna is gebaseerd op de Snowsound-Fiber technologie. Het doek is vervaardigd van polyester vezels en is leverbaar in 3 kleuren.

Voor onze akoestische producten hebben wij tegenwoordig een speciale website:

 
Bezoek onze volledig aan akoestiek en Snowsound® gewijde website www.akoestiekexpert.nl

Meer informatie:

A+B Dominoni Quaquaro

De ontwerpstudio A+B is opgericht door Annalisa Dominoni en Benedetto Quaquaro met als doel om onderzoek te doen naar technologische innovatie in design. Beide architecten zijn afgestudeerd in de filosofie en zijn gespecialiseerd in design voor de ruimtevaart en extreme omgevingen. Tal van experimenten en studies hiertoe hebben geleid tot nieuwe producten voor de mode, thuis en kantoor.

Het voortdurende onderzoek naar transversaliteit en de multidisciplinaire aanpak leidde ertoe dat ze op heel verschillende gebieden opereerden; voertuigontwerp voor de grote industrie, mode technologie, gelimiteerde collecties voor kunst en design galleries, ontwerpen voor de meubelindustrie.

Contact met Zero-Z design

  
     

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in voor ontvangst van onze nieuwsbrief.